Mercedes-Benz

Financiële oplossing en verzekering-in-één.
Geïntegreerde verzekering.

De geïntegreerde verzekering voor uw bestelwagen van Mercedes-Benz

Het is voor u essentieel dat u te allen tijde over uw voertuig kan beschikken. In veel gevallen bent u als rijder van een Mercedes-Benz voertuig voor het uitvoeren van uw werk direct afhankelijk van dat voertuig. U heeft niet alleen een professionele partner in vervoer nodig, maar ook een professionele verzekering. Zodat u in geval van schade of diefstal snel weer op uw voertuig kunt vertrouwen. En daar kan Mercedes-Benz Insurance u bij helpen.Samen met u stellen we een verzekeringspakket samen op maat van het gebruik dat u van uw voertuig maakt. Het maakt niet uit of het om één voertuig of een compleet wagenpark gaat. Onze specialisten hebben een passende dekking voor u.

Als basis bieden we u de wettelijke burgerlijke aansprakelijkheidsverzekering en rechtsbijstand aangevuld met onze zeer uitgebreide omniumdekking. Hierdoor kunt u ook gebruik maken van de alarmcentrale 24u-7/7 en dit in geheel Europa. Op deze manier mobiliseert Mercedes-Benz Insurance het Mercedes-Benz dealernetwerk om uw wagenpark te beschermen.

Verder kunnen wij u een optionele dekking ‘Persoonlijke ongevallen voor chauffeurs’ bieden.

Mercedes-Benz Insurance biedt u zekerheid.

  • Door het aanbieden van verzekeringsoplossingen op maat van uw bedrijf en activiteiten.
  • Met een snelle en correcte schade-afhandeling zodat u zich kan concentreren op uw onderneming.
  • Door het Mercedes-Benz dealernetwerk dat kwaliteitsvolle herstellingen en gebruik van originele wisselstukken garandeert.
Wenst u een concreet voorstel? Wij maken graag tijd voor u vrij.

Of stuur een mail naar: